Tess (1979) - filme gratis online subtitrate in romana

Categorie: DRAGOSTE, DRAMĂ
Share:
  • email
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Yahoo! Buzz
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Reddit

Informatii film

Trailer: nedisponibil
Rating:slabslabutokbunfoarte bun
Loading ... Loading ...
IMDB Rating IMDB: 8.0
Acord parental: AP Vizionari: 3.897
Processing your request, Please wait....

Un film in regia lui Roman Polanski cu 3 premii şi 3 nominalizări Oscar, 2 premii şi 2 nominalizări Globul de Aur, un premiu şi 2 nominalizări BAFTA.

Tess este o ecranizare de exceptie a romanului cu acelasi nume, scriere de referinta a lui Thomas Hardy, care prezinta drama emotionanta a unui personaj complex, tanara si sensibila Tess (Nastassja Kinski) Povestea se desfasoara in Anglia, in secolul al XIX-lea. Tess este o fata de la tara, al carei tata, John Durbeyfield, descopera ca este descendentul unei familii aristocrate, d’Urberville. Dorind ca fiica sa sa duca o viata mai buna, acesta o trimite pe Tess sa locuiasca la conacul acestei familii, dar este dezamagit sa afle ca acestia nu sunt in realitate cine pretind, ci doar o familie care a cumparat titlul nobiliar. Tess este violata de Alec, varul sau, care s-a indragostit de ea, fapt ce o face pe Tess sa se intoarca acasa, unde naste si copilul rezultat in urma violului, dar care ulterior moare. Cazuta in dizgratie fata de propria familie, Tess vrea sa incepa o viata noua si pleaca iar de acasa, la o ferma, unde il cunoaste pe Angel Clare cu care se si marita dupa o vreme, dar in seara nuntii, acesta o paraseste cand afla adevarul despre trecutul ei. Un an mai tarziu, Angel se intoarce si descopera ca Tess a devenit amanta lui Alec. Tess, care nu a incetat niciodata sa isi iubeasca sotul, surprinsa de sosirea acestuia, devine disperata incercand parca sa isi omoare trecutul.

Cautari: tess of the d\urbervilles online subtitrat,tess of the durbervilles online subtitrat,film tess gratis subtitrat,tess online,tess of the durbervilles subtitrat in romana,tess of the d urbervilles 1998 subtitrare romana,tess durberville film online subtitrat,tess 1979 online subtitrat,tess 1979 film online,filmul cu tess online subtitrat 1979

Casting: Nastassja Kinski, Peter Firth, Leigh Lawson, John Collin

Server 1


Server 2


Daca filmul se incarca greu sau se intrerupe va rugam cititi pagina de FAQ.

Alte filme online gratis

A Little Help (2010)
A Little Help (2010)
Exodus (1960)
Exodus (1960)
Turistas (2006)
Turistas (2006)
Shisaido môteru (2010)
Shisaido môteru (2010)
Senso (1954)
Senso (1954)

Postati un comentariu

Nume: 

Email:  

This site is protected by Comment SPAM Wiper.