Tess (1979) - filme gratis online subtitrate in romana

Categorie: DRAGOSTE, DRAMĂ
Share:
  • email
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Yahoo! Buzz
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Reddit

Informatii film

Trailer: nedisponibil
Rating:slabslabutokbunfoarte bun
Loading ... Loading ...
IMDB Rating IMDB: 8.0
Acord parental: AP Vizionari: 4.669
Processing your request, Please wait....

Un film in regia lui Roman Polanski cu 3 premii şi 3 nominalizări Oscar, 2 premii şi 2 nominalizări Globul de Aur, un premiu şi 2 nominalizări BAFTA.

Tess este o ecranizare de exceptie a romanului cu acelasi nume, scriere de referinta a lui Thomas Hardy, care prezinta drama emotionanta a unui personaj complex, tanara si sensibila Tess (Nastassja Kinski) Povestea se desfasoara in Anglia, in secolul al XIX-lea. Tess este o fata de la tara, al carei tata, John Durbeyfield, descopera ca este descendentul unei familii aristocrate, d’Urberville. Dorind ca fiica sa sa duca o viata mai buna, acesta o trimite pe Tess sa locuiasca la conacul acestei familii, dar este dezamagit sa afle ca acestia nu sunt in realitate cine pretind, ci doar o familie care a cumparat titlul nobiliar. Tess este violata de Alec, varul sau, care s-a indragostit de ea, fapt ce o face pe Tess sa se intoarca acasa, unde naste si copilul rezultat in urma violului, dar care ulterior moare. Cazuta in dizgratie fata de propria familie, Tess vrea sa incepa o viata noua si pleaca iar de acasa, la o ferma, unde il cunoaste pe Angel Clare cu care se si marita dupa o vreme, dar in seara nuntii, acesta o paraseste cand afla adevarul despre trecutul ei. Un an mai tarziu, Angel se intoarce si descopera ca Tess a devenit amanta lui Alec. Tess, care nu a incetat niciodata sa isi iubeasca sotul, surprinsa de sosirea acestuia, devine disperata incercand parca sa isi omoare trecutul.

Cautari: tess of the d\urbervilles online subtitrat,tess of the durbervilles online subtitrat,tess film online gratis subtitrat,tess d urbervilles subtitrat romana,tess online subtitrat,tess of the d\urbervilles film online subtitrat,tess film online subtitrat,teß film online,film online subtritrat tess,tess d urbervilles film subtitrat romanna

Casting: Nastassja Kinski, Peter Firth, Leigh Lawson, John Collin

Server 1


Server 2


Daca filmul se incarca greu sau se intrerupe va rugam cititi pagina de FAQ.

Alte filme online gratis

The Haunting in Connecticut (2009)
The Haunting in Connecticut (2009)
The Lost City (2005)
The Lost City (2005)
Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel (2009)
Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel (2009)
Henry’s Crime (2010)
Henry’s Crime (2010)
Revolver (2005)
Revolver (2005)

Postati un comentariu

Nume: 

Email:  

This site is protected by Comment SPAM Wiper.