Shooter (2007) - filme gratis online subtitrate in romana

Categorie: ACŢIUNE, DRAMĂ, THRILLER
Share:
  • email
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Yahoo! Buzz
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Reddit

Informatii film

Trailer: Vezi trailer
Rating:slabslabutokbunfoarte bun
Loading ... Loading ...
IMDB Rating IMDB: 7.6
Acord parental: 18 Vizionari: 2.141
Processing your request, Please wait....

Lunetistul este un film de actiune care va tine spectatorii lipiti de scaune si cu rasuflarea taiata. Eroul filmului, lunetistul asadar, este un profesionist onorabil care se trezeste pus intr-o situatie greu de imaginat: este dat drept asasinul presedintelui Statelor Unite. Scufundat intr-o spirala a terorii si a conspiratiei, eroul incepe o cursa in care va trebui sa-si dovedeasca nevinovatia. Cursa este dirijata si urmarita de toate agentiile legale si la vedere din tara, dar si de una, aflata in umbra. Este o adevarata vanatoare!

Mark Whalberg este Bob Lee Swagger, un fost puscas marin, tragator de elita, erou al armatei Statelor Unite, care crede ca a plecat pentru totdeauna din serviciul armatei dupa ce a fost devastat de o tradare de proportii la care a fost martor. Acum, cu toate ca s-a autoexilat intr-o ascunzatoare in munti, Bob este abordat de colonelul Isaac Johnson, pensionat din armata, personaj interpretat de Danny Glover. Colonelul Johnson ii spune ca tara are nevoie de el. Pentru ce? Pentru a deturna un complot a carui tinta este presedintele SUA. Johnson sustine ca numai priceperea lui Swagger, flerul si rapiditatea pot opri iminenta amenintare.

Cautari: shooter tiereur delite filme

Casting: Mark Wahlberg, Michael Peña, Danny Glover, Kate Mara, Elias Koteas, Rhona Mitra, Jonathan Walker, Justin Louis, Tate Donovan, Rade Serbedzija, Alan C. Peterson, Ned Beatty, Lane Garrison, Zak Santiago, Michael-Ann Connor

Server 1


Taguri:

Daca filmul se incarca greu sau se intrerupe va rugam cititi pagina de FAQ.

Alte filme online gratis

The Family Tree (2010)
The Family Tree (2010)
Rambo 4 (2008)
Rambo 4 (2008)
Fate of a Man (1959)
Fate of a Man (1959)
Righteous Kill (2008)
Righteous Kill (2008)
Bitter Moon (1992)
Bitter Moon (1992)

Postati un comentariu

Nume: 

Email:  

This site is protected by Comment SPAM Wiper.