Rio Bravo (1959) - filme gratis online subtitrate in romana

Share:
 • email
 • Digg
 • StumbleUpon
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • Reddit

Informatii film

Trailer: Vezi trailer
Rating:slabslabutokbunfoarte bun
Loading ... Loading ...
IMDB Rating IMDB: 8.6
Acord parental: n/a Vizionari: 17.801
Processing your request, Please wait....

Un clasic al genului Western. Baietii buni: seriful dintr-un orasel pierdut undeva in West, impreuna cu ajutorul sau batran si schiop, responsabil in mare masura cu nota de umor a filmului, cu un alcoolic candva mare pistolar, acum recastigat de partea celor drepti si cu atitudine, si cu un june frumusel si cu mari veleitati muzicale, menit probabil sa atraga publicul feminin tanar la vremea aparitiei filmului. Baietii rai: o banda de nesocotiti, ce pare a reprezenta personajul negativ multiplicat al westernului, cu tuse ferm conturate, rau, brutal si nebarbierit. Doar seful acestora pare sa stapaneasca rudimentele diplomatiei. Mai apare, desigur, si o domnisoara, superba si fara aparare, in fata careia inima de plumb a serifului, intocmai gloantelor pe care le expediaza cu mare abilitate in trupurile hidoase ale celor rai, se inmoaie.

Cautari: filme vechi online gratis subtitrate in romana fara intrerupere,filme clasice online gratis subtitrate in romana fara intrerupere,filme onlaine vechi gratis subtitrate,filme online gratis subtitrate in romana fara intrerupere,filme razboi online gratis subtitrate in romana fara intrerupere,filme western vechi online gratis subtitrate in romana fara intrerupere,film western rio bravo online subtritat,filme western vechi online gratis subtitrate in limba romana fara intrerupere,filme online gratis subtitrate in romana fara intrerupere western,rio bravo online subtitrat

Casting: John Wayne, Dean Martin, Ricky Nelson, Walter Brennan, Angie Dickinson, Ward Bond, John Russell, Pedro Gonzalez Gonzalez, Estelita Rodriguez, Claude Akins, Harry Carey Jr.

Server 1


Daca filmul se incarca greu sau se intrerupe va rugam cititi pagina de FAQ.

Alte filme online gratis

Burnt by the Sun (1994)
Burnt by the Sun (1994)
Shadows of Forgotten Ancestors (1965)
Shadows of Forgotten Ancestors (1965)
Being Julia (2004)
Being Julia (2004)
Albert Nobbs (2011)
Albert Nobbs (2011)
Teen Spirit (2011)
Teen Spirit (2011)

1 Comentariu

 1. ioan chirila spune:

  as putea spune ca nu miaplacut filmul canin tinerete john waine a fost idolul meu? AR FI PACAT splendid.

Postati un comentariu

Nume: 

Email:  

This site is protected by Comment SPAM Wiper.