FAQ

Browser-ul recomandat pentru vizionarea filmelor este Mozila Firefox.

1. Filmul mi se intrerupe la un anumit minut. Ce pot face in acest caz?

 • Stergeti cache-ul browser-ului.
 • Verificati in partitia Windows-ului sa aveti spatiu liber minim 1 GB.
 • Inchideti celelalte programe in afara de browser, mai ales pe cele care folosesc banda de internet mare (DC++, eMule, Kazaa, BitTorrent, etc.)
 • Puteti pune pauza la respectivul film si il puteti lasa 5-10 minute sa se incarce dupa care ii puteti da play.
 • Puteti sa va testati viteza, direct pe serverele de hosting ale filmelor.

Toate comentariile de genul : “se opreste la minutul x, nu merge pana la capat, etc ” vor fi sterse.

2. Ce browser imi recomandati? De ce programe mai am nevoie pentru a viziona filmele?

Ca browser va recomandam Mozila Firefox.
Trebuie sa mai aveti instalat si ultima versiune de Flash Player .
Nerecomandat este Internet Explorer !

3. Probleme cu limitarea MegaVideo la 72 minute.

 1. Cand sunteti pregatiti sa vedeti filmul, dati play si il lasati sa se incarce pana la sfarsit, pentru cei cu viteza mare ( poate sa dureze cateva secunde ) pentru cei cu viteza mica si au probleme cu buffering poate sa dureze ceva mai mult. Dupa ce s-a incarcat tot filmul, puneti browser-ul in modul “work offline” ( puteti sa opriti netul sau sa deconectati reteaua).
 2. Alta solutie este sa inchideti fereastra de film sau video pe care le vizionati si apoi sa stergeti cookie-urile browser-ului dvs ( daca nu stiti cum sa faceti puteti sa downloadati “ccleaner” ). In cele din urma, dupa ce ai sters cookie-urile, redeschizi pagina si dai la video unde ai ramas.
 3. DetectVideo [Firefox Addon]: Este un supliment Firefox care poate elimina avizul de 72 minute de pe MegaVideo.

4. Feed-uri RSS.

Pentru a avea o arhiva cu ultimele filme fara a mai intra pe site de fiecare data puteti descarca un reader RSS. Acesta va lua automat ultimele postari de pe site. Un exemplu de reader RSS puteti descarca de aici. URL-ul pentru RSS este “http://www.filme-gratis-online.ro/feed/”.
Alta varianta pentru a fi la curent cu ultimele filme aparute pe site este sa dati like pe facebook sau follow pe twitter. Postam toate filmele aparute si pe aceste retele de socializare.

5. Modul de afisare.

Site-ul permite afisarea filmelor pe 1, 3 sau 5 coloane. Afisarea pe o coloana este cea mai detaliata, iar la afisarea pe 5 coloane nu sunt vizibile coloanele laterale. Schimbarea se face din partea de sus a ecranului in dreapta textului “Coloane”, dand click pe modul de afisare dorit.

6. Cautare filme.

Dupa cum probabil ati observat se pot cauta filme in site dupa numele filmului sau dupa actor. Mai puteti adauga cautarea pe site in browser, astfel putand cauta filme, fara a deschide direct site-ul.

Procedura de adaugare a pluginului este:

 1. deschideti site-ul intr-o fereastra.
 2. dupa ce site-ul se incarca, dati click pe dropdown-ul de langa casuta de search din browser.
 3. click pe add “FGO (film)” pentru cautare dupa numele filmelor sau “FGO (actor)” pentru cautare dupa actori.

Pentru a cauta selectati din drop-down “FGO (film)” sau “FGO (actor)” si introduceti textul de cautat.

7. Ratings.

Dupa cum probabil ati vazut filmele de pe site pot fi cotate cu note de la 1 (slab) la 5 (foarte bun). Pentru a face interactiunea cu site-ul mai interactiva pentru utilizatori, va rugam sa va exprimati opinia si sa acordati rating pentru filmele vizualizate. De asemenea, puteti folosi si comentariile.

8. Sortare si filtre.

Am adaugat optiunea de sortare a filmelor dupa data, an aparitie film, rating pe site-ul filme-gratis-online.ro, rating IMDB si numar de vizualizari. De asemenea puteti filtra filmele dupa anul aparitiei, dupa rating-ul nostru sau IMDB sau dupa tipul de acord parental. De exemplu daca doriti sa cautati doar filmele bine cotate puteti cauta dupa un rating mai mare de 4 (film bun).

9. Recomandari filme.

Puteti vedea recomandari de filme online, pe Facebook, prin aplicatia “Recomandari filme”. Filmele sunt recomandate in functie de genurile de filme preferate. De asemenea, puteti vedea cum va potriviti cu prietenii din punctul de vedere al genurile de filme preferate. Aplicatia este disponibila pe pagina facebook “Filme Gratis Online” la categoria “Recomandari” in meniul stanga.

Cautari: filme online gratuite,programe cu filme online gratis,feisbuc filme,facebook filme online,facebookfilme online,facebook filme gratis,filme online gratis subtitrate in romana ultimele sase minute,programe de filme online subtitrate,program de vizionat filme online gratis,program de filme online

This site is protected by Comment SPAM Wiper.