Blade Runner (1982) - filme gratis online subtitrate in romana

Share:
 • email
 • Digg
 • StumbleUpon
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • Reddit

Informatii film

Trailer: Vezi trailer
Rating:slabslabutokbunfoarte bun
Loading ... Loading ...
IMDB Rating IMDB: 9.0
Acord parental: 18 Vizionari: 4.071
Processing your request, Please wait....

Nominalizare Oscar – decoruri – Lawrence G. Paull, David L. Snyder, Linda DeScenna Nominalizare Oscar – efecte vizuale – Douglas Trumbull, Richard Yuricich, David Dryer Nominalizare Golden Globe – coloana sonora – Vangelis

Intr-un viitor cyberpunk al lumii, bazat pe tehnologie avansata si inteligenta artificiala, omul a descoperit tehnologia crearii de clone umane, folosite pentru coloniile din spatiu, dar cu durata de viata limitata. In Los Angeles-ul anului 2019 Deckard este un Blade Runner, un politist specializat in descoperirea replicantilor. Desi voia sa se retraga, Deckard este obligat sa revina cand cinci clone evadeaza dintr-o colonie extraterestra si ajung pe Pamant.

Cineva spunea ca Philip K. Dick e un filozof care a ales literatura pentru a-si exprima ideile iar Blade Runner este cea mai buna ecranizare dupa vreuna din cartile sale. Filmul trebuie patruns in profunzime, pana in substraturile sale filozofice despre moarte, umanitate si eternitate/efemeritate. De fapt foarte important la acest film este contributia spectatorului, experienta sa legata de tema filmului, pentru ca nu este doar un thriller-SF cu urmariri si efecte speciale, ci un film cerebral. Pe de alta parte este un film de referinta pentru genul SF ( A.I.,Brazil, 12 Monkeys, Dark City, filmele cu Batman, sunt doar cateva exemple de filme care au fost influentate de BR), incadrandu-se printre capodoperele genului: Metropolis, 2001, Alien sau Star Wars. Nu cred ca scenariul sau jocul actoricesc al lui H.Ford este slab, ba dimpotriva, el se incadreaza destul de bine in universul “cyberpunk” imaginat de P.K.Dick si transpus superb pe ecran de Ridley Scott. Blade Runner imbina perfect genul SF-filozofic cu cel de thriller-noir si ramane un film unic nu numai prin atmosfera melancolica indusa prin imagine si muzica, cat si, din punctul meu de vedere , prin profunzimea povestii si a personajelor. Oare viseaza androizii oi electrice? (by recull)

Cautari: blade runner online subtitrat,filme cu blaidi

Casting: Harrison Ford, Rutger Hauer, Sean Young, Edward James Olmos, M. Emmet Walsh, Daryl Hannah, William Sanderson, Brion James, Joe Turkel, Joanna Cassidy, James Hong

Server 1


Daca filmul se incarca greu sau se intrerupe va rugam cititi pagina de FAQ.

Alte filme online gratis

Café de flore (2011)
Café de flore (2011)
The Boys From Brazil (1978)
The Boys From Brazil (1978)
Udaan (2010)
Udaan (2010)
Fantomas (1964)
Fantomas (1964)
Sunset Blvd. (1950)
Sunset Blvd. (1950)

4 Comentarii

 1. stefan spune:

  “An all time classic” al genului SF , “Blade runner” va ramane pentru totdeauna unul din filmele mele preferate ! . Atmosfera sumbra dar, incarcata de sugestii , “tusa” citeodata grotesca dar cu atit mai elocventa, si tema supusa atentiei spre dezbatere de catre spectator : unde se termina umanitatea si incepe “artificialul” ? , m-a captivat si emotionat de cite ori privesc acest film . Il recomand cu toata caldura !

 2. dorin spune:

  bun filmul cine va sti ce se va antampla an viitor

 3. cineva spune:

  e un rahat de film plictisitor
  unul din cele mai proaste filme SF
  trebuie sa fi fanataic SF sa spui ca e un film bun.
  e slab, plictisitor si idiot.

 4. cineva spune:

  film idiot
  stiu sa faca replicanti perfecti, dar directorul firmei umbla cu ochelari cat borcanul
  cel mai slab film cu Harrison Ford si al lui Ridley Scott.

Postati un comentariu

Nume: 

Email:  

This site is protected by Comment SPAM Wiper.